MANİSA / SARUHANLI - Yılmaz- Şehit Mustafa Sonkaya İlkokulu

Gelir Gider

YILMAZ ŞEHİT MUSTAFA SONKAYA İLKOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ FAALİYET RAPORU

(01.11.2022-30.10.2023 Dönemi)

Yönetim kurulumuz, öğrencilerimizin sağlık ve güvenliğini esas almak koşuluyla, okulumuzun eğitim öğretim kalitesini artırmak için gerekli olan çalışmalara başlanmıştır. Sizlerden almış olduğumuz destek ve yetki ile okul idaresi ve sınıf temsilcileri ile işbirliğine giderek, okul başarısının artırılmasına yönelik kararlar almıştır. Alınan bu kararları özetlemek gerekirse;

1-       Okul Aile Birliği komisyonu haftanın 5 gününe tekabül edecek şekilde okuldaki görevlerine başlanmıştır. Okul Müdürünün çağrısı üzerine anında toplantı tertip edilerek bir araya gelinmiştir.

2-       Teslim aldığımız gün itibariyle Birlik Hesabımızda 2.004,99 TL bulunmaktaydı.

3-       Okulumuzun şubeleri ile veli toplantıları yaparak Kütüphane ve diğer giderler için sınıfların sınıf temsilcileri vesilesi ile okul katkı payı ödemeleri toplanmaya çalışılmış ancak çeşitli nedenler dolayısı ile yeterli tutarda para toplanamamıştır.

4-       Okulumuzda sınıf standartları kapsamında demirbaşların bakım ve onarımı düzenli olarak yapılmakta ve Okul Müdürlüğünün talep ettiği mal ve malzemeler alınmaktadır

5-       Yaptığımız faaliyetlerden ve okul aile birliği katkı ve bağışlardan 30.10.2023 itibariyle 9.050,00TL gelirimiz olmuştur.

6-       Özetle toplam gelir miktarımız bu dönem için 11.054,99 TL olmuştur

Toplanan gelirin harcanan kalemi:

·         Bilgisayar ve fotokopi ödemeleri Bakım ve onarım harcanan toplam 10.404,99TL.

·         Şuanda banka hesabında toplam 650 TL mevcut bulunmaktadır.

Bu faaliyetlerin planlanması ve uygulanması esnasında bizlere vermiş olduğunuz destekten dolayı Okul aile birliği yönetim kurulu olarak hepinize teşekkür ediyoruz ve geçen yıl olduğu gibi bu yıl desteklerinizi bekliyoruz.

Betül KIYAK             Ayşegül KARATAŞ    Nuray YILDIZ               Duygu DIŞKAYA      Hatice ERDİRİK

Okul Aile Bir.Bşk.              Bşk. Yar.           Muhasip                             Yazman                           Üye

YILMAZ ŞEHİT MUSTAFA SONKAYA İLKOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ FAALİYET RAPORU

(01.11.2021-30.10.2022 Dönemi)

1-       Okul Aile Birliği komisyonu haftanın 5 gününe tekabül edecek şekilde okuldaki görevlerine başlanmıştır. Ancak Pandemi dolayısı ile aksamalar olsa da Okul Müdürünün çağrısı üzerine anında toplantı tertip edilerek bir araya gelinmiştir.

2-       Teslim aldığımız gün itibariyle Birlik Hesabımızda 3.504,99 TL bulunmaktaydı.

5-       Yaptığımız faaliyetlerden ve okul aile birliği katkı ve bağışlardan 30.10.2022 itibariyle 13194.99 gelirimiz olmuştur.

6-       Özetle toplam gelir miktarımız bu dönem için 13194,99 TL olmuştur

Toplanan gelirin harcanan kalemi:

·         Bilgisayar ve fotokopi ödemeleri Bakım ve onarım harcanan toplam 12386,00TL.

·         Şuanda banka hesabında toplam 808.99 TL mevcut bulunmaktadır.

İlknur TOY             Zeynep KAŞIKÇI            Nuray YILDIZ               Duygu DIŞKAYA    Ayşegül KARATAŞ   Betül KIYAK

Okul Aile Bir.Bşk.              Bşk. Yar.           Muhasip                             Yazman                           Üye                 Üye

TAHMİNİ BÜTÇE

YILMAZ ŞMS İLKOKULU  OKUL AİLE BİRLİĞİ